Курсове по английски | ИЧС

Курсовете по английски – ключът към модерния свят

Курсове по английски | ИЧС – Разгледайте при нас!

Защо курсовете по английски са важни за хората в съвременния свят?

Курсовете по английски са почти задължителна част от живота на хората в 21 век. Курсовете по английски могат да ни позволят да усвоим един от най-популярните езици в съвременния свят. Английският език е част от групата на западногерманските езици. Поради все по-нарастващото влияние на Великобритания от 18 век насам, както и глобалното влияние на САЩ през 20 век, английският език се е превърнал в международно средство за комуникация. Днес около 360 милиона души по света говорят английски като майчин език. Той е третият най-разпространен майчин език в света, изпреварен само от мандарин и испански. Курсовете по английски са помогнали на още стотици милиони души да общуват на този език. Около 1.5 милиарда души по света говорят английски език, което е около 20% от световното население! Курсовете по английски в различните страни са толкова ефективни, че по брой наговорещианглийският дели първото място с китайския език. Курсовете по английски стават все по-достъпни, позволявайки на още много хора да се присъединят към тази общност. Курсовете по английски ще ни помогнат да усвоим език, който е официален за Европейския съюз, както и за много световни организации, сред които и Организация на обединените нации (ООН). Чрез курсовете по английски език може да се присъедините към все по-нарастващата общност наанглоговорещите. Или да подобрите нивото на владеене на езика, използвайки го в различни сфери на образованието, професионалното развитие и туризма. Курсовете по английски език отварят вратите пред нас към огромен брой възможности.

Курсове по английски | ИЧС – Разгледайте при нас!

В кои сфери може да използвате усвоеното от курсовете по английски?

Английският навлиза все повече и в международния бизнес. Международната търговия се разраства всяка година, включвайки все повече държави в обхвата си. Много от хората използват курсове по английски, за да обогатят знанията си и да подпомогнат по този начин бизнеса си. Затова и курсовете по английски стават все по-необходими Перфектното владеене наанглийски в големите международни компании вече не е препоръчително, а дори задължително. За което условие ни помагат курсовете по английски език. Независимо дали искате да заминете за чужбина, или да останете в България, курсовете по английски ще Ви помогнат да подобрите своето ниво на владеене на езика, което ще помогне на професионалното Ви развитие.

Курсовете по английски са незаменима част и от образованието. Не само техническата терминология е наанглийски. Дори хуманитарните науки в различните държави използват основно английски източници. Дори работата Ви да не налага използването наанглийски език, курсовете по английски могат да Ви бъдат от полза. Курсовете по английски могат да Ви помогнат изключително много по време на гимназиалното и университетското образование. Курсовете по английски са незаменими, защото за съжаление много от важните обучителни материали (статии, студии, научни трудове) не разполагат с коректни преводи на български език. С помощта на курсове по английски Вие можете да постигнете желаното от Вас ниво, чрез което с лекота да се справите с разбирането напредоставените материали. Дори статии на екзотични езици притежават отлични преводи наанглийски, които можете спокойно даизползвате, избирайки правилните за Вас курсове по английски език. Курсовете по английски Ви отварят вратите и към всички големи западни университети, в които може да продължите образованието си по най-добрия за Вас начин.С подходящите курсове по английски език можете да подобрите личната, професионалната и академичната си характеристика.

Дори и да не се възползвате от езика в професионалното или академичното си развитие, курсовете по английски могат да Ви помогнат при ежедневна комуникация, пътувания, както и при много други дейности, в които английският е в главната роля.

Курсове по английски | ИЧС – Разгледайте при нас!

Защо да изберете нашите курсове по английски език?

Курсовете по английски, които ние предлагаме, могат да Ви помогнат както да започнете с основите на езика, така и да подобрите досегашното си ниво на владеене. Преди започване на нашите курсове по английскиние предлагаме тест, с които да преценим какво е нивото, което сте усвоили досега, и да предложим перфектния обучителен курс, с който да го подобрите.

Предлагаме Ви различни варианти на курсове по английски. Може да изберете този от тях, който ще Ви бъде най-полезен, най-изгоден, с най-подходящ интензитет, както и съобразен със свободното Ви време.

Предлагаме Ви подготовка за изпити за международни сертификати, сред които Cambridge FCE, CAЕ.Това са едни от най-престижните сертификати за английски език в света. Курсовете по английски могат да сапът към успеха. Придобиването на тези сертификати, с помощта на нашите курсове по английски, може да Ви предложи път както към големи международни коорпорации, така и към най-добрите университети в Европа и света. Нашите курсове по английски ще Ви подготвят за придобиването на тези сертификати по професионален начин, съобразявайки се с Вашите индивидуални нужди.

Нашите курсове по английски са съобразени с начините, по които ще използвате езика в ежедневието или работата си. Курсовете по английски, които предлагаме, са оптимално конструирани така, че да усвоите ефективно знанията, които са Ви необходими. Ако се нуждаете от навлизане в дебрите на бизнес английския, нашите курсове по английски могат да Ви го осигурят. Помогнете на професионалното си развитие с помощта на нашите курове поанглийски – ефективно, бързо и изгодно. Светът днес е отворил своите граници повече от всякога. А пътуването никога не е било по-лесно. Курсовете по английски – по-достъпни. Ако сте решили да смените обстановката, или просто сте готови за приключения по целия свят, може да се възползвате от нашите курсове по английски, които ще Ви помогнат да подобрите своя разговорен английски. Този език е навсякъде около нас. Имаме възможността да упражняваме своите знания слушайки музика, гледайки филми или просто общувайки в интернет. Но курсовете по английски могат да ни помогнат дори в тези ситуации. Дори да нямаме нуждаот ползването на този език в ежедневието или работата си, не трябва да пренебрегваме неговата културна стойност и възможностите за развитие, който той ни предоставя.

Ако пък сте на възраст, в която тепърва започвате развитието си, нашите курсове по английски език могат да Ви помогнат! Предлагаме специализирани курсове по английски език, които могат да Ви подготвят за предстояща матура. Матурата може да се превърне в летящ старт за Вашите занимания с езика. Нашите курсове по английски език могат да Ви бъдат полезни и ако сте кандидат-студент. Подготовката, която ще получите от тези курсове по английски, ще Ви помогне да постигнете всички цели, които сте си поставили. Дори и все още да не сте достигнали до нивото на кандидат-студент или зрелостник, нашите курсове по английски включват и мултимедийни курсове за ученици. Освен всичко това, курсовете по английски, които предлагаме, предоставят възможност за фирмени обучения. Погрижили сме се и за тези от Вас, които предпочитат индивидуалните занимания.

Курсове по английски | ИЧС – Разгледайте при нас!

Ако нямате време за присъствено обучение, можете да се запишете в дистанционния ни курс по английски език за нивата от А2 до С1.

Нашите курсове по английски език могат да Ви осигурят най-добрата подготовка, съобразявайки се с индивидуалните Ви предпочитания за обучение, както и сцелите, които желаете да постигнете. Доверете се на нас – развийте и подобрете уменията си в употребата на един от най-популярните езици в целия свят!



Защо курсовете по английски са важни за хората в съвременния свят?
В кои сфери може да използвате усвоеното от курсовете по английски?
Защо да изберете нашите курсове по английски език?